Pellets i lösvikt

Pellets – ett solklart val för industrin!

Nu kan du som företagare beställa pellets i lösvikt från Fågelfors Pellets, levereras snabbt och smidigt med en bulkbil (tankbil) som blåser in pelletsen i din silo!
Pelletsen finns i 6mm och 8mm för att kunna möta alla kunders önskemål.

Kvalitetspellets sedan 2007

I Fågelfors har vi producerat kvalitetspellets sedan 2007, fabriken är idag en toppmodern produktionsanläggning från 2019.
Produktionen har en hög driftsäkerhet och kontrolleras med en enkel och säker styrning, vilket garanterar en hög kvalitet på pelletsen och ger en produkt som blir energirik, hård och dammfri.
Råvaran består av sågspån och kutterspån från vårt egna hyvleri samt närliggande sågverk.

Fågelfors pellets är energirik, hård och dammfri.

Klimatklivet – stöd till klimatinvesteringar

Företag inom processindustrin som vill konvertera till förnybar energi, till exempelvis en pelletspanna, kan nu söka delfinansiering via Klimatklivet, som är ett investeringsstöd för smarta åtgärder som minskar utsläppen av koldioxid och skyndar på klimatomställningen. 

Fågelfors pellets är en 100% naturlig produkt som består av svensk förnybar skogsråvara. Pelletsen har både miljömässiga och ekonomiska fördelar då den inte bidrar till växthuseffekten och är en billigare energikälla än både olja och el.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

I samband med att du tackar ja till vårt nyhetsbrev samtycker du till att dina personuppgifter behandla enligt vår integritetspolicy.